Hodnocení sezóny

08.06.2010 10:07

Přípravu na jarní část sezony jsme začali na krátkém soustředění v Jesenici u Rakovníka. Počasí nám přálo a tak jsme mohli všechny naše tréninkové jednotky odehrát venku. Na závěr soustředění jsme odehráli dvě utkání s Rakovníkem, a i když jsme obě prohráli, dojem ze soustředění byl výborný. Kluci trénovali s elánem a zaujetím, což se nakonec projevilo v celé jarní sezoně.

Po příjezdu ze soustředění jsme s tréninky přešli z haly na venkovní hřiště a vše směřovalo k prvnímu turnaji finálové části okresního přeboru. Ještě předtím jsme odehráli přátelské utkání S SK Kladno 2000 ve kterém nás po většinu času soupeř přehrával.

Klíčové rozhodnutí před jarní sezónou bylo nehrát krajské turnaje. Na podzim kluci na většinu soupeřů fotbalově ani fyzicky nestačili a přínos tak byl pro nás velmi malý. Rozhodnutí odhlásit se pak způsobila termínová listina, kdy se všechny krajské turnaje kryli s těmi okresními.

Okresní přebor pak přinesl docela zajímavou podívanou, kdy kluci soupeřili především s týmy Berouna a Chyňavy. Naopak podzimní těžký soupeř Hýskov přes zimu oslabil a už nebyl tak nebezpečný. Nakonec kluci postoupil z druhého místa do finálového turnaje.

Před ním se zdálo, že obsadit třetí místo by bylo povedené a asi i zasloužené. Že nakonec kluci byli ještě o stupínek lepší není tak důležité jako předvedená hra. Byla týmová, agresivní a kombinační. Pokud takto budou pokračovat, příští rok se mohou dočkat dalších úspěchů.

Chci všem hráčům poděkovat za velmi vydařenou část sezony. Popřát hodně štěstí v nové soutěži Radkovi, Kubovi, Vaškovi a Michalovi, kteří přecházejí do mladších žáků. Úplne na závěr samozřejmě nemohu opomenout poděkovat rodičům bez kterých by to prostě nešlo.

Jiří Vykysalý, trenér

Jarní sezóna 2010 zápasy výhry remízy prohry skóre
FK Králův Dvůr 1999 38 19 10 9 70 : 35
Sezóna 2009/2010 zápasy výhry remízy prohry skóre
FK Králův Dvůr 1999 135 58 21 56 239 : 216

 

Zpět