Fantastický výkon na závěr okresního přeboru

07.06.2010 10:54

Sobotní finálový turnaj okresního přeboru odehráli kluci opravdu skvěle. Vynikající týmový výkon, kdy kluci hráli opravdu jako jeden tým, se odrazil i na výsledku. Bez prohry obsadili druhé místo za vítězným FK Hořovicko (k vítězství gratulujeme).

Jak tedy procházeli turnajem...

FK Králův Dvůr - SK Chyňava 3 : 0

Soupeř, kterého známe ze skupiny tentokrát kluky nepřehrál. Naopak naši hráči velmi rychle vstřelili dva góly a tím bylo v podstatě rozhodnuto. Gól v závěru jen zpečetil vítězství, protože soupeř naši branku vůbec neohrozil.

FK Králův Dvůr - ČL-U Beroun 1 : 1

Velmi vyrovnaný zápas, kdy v první části hráli prim naši kluci, v druhé části snad z jediné akce soupeř vstřelil gól a na závěr naopak naši kluci po secvičené akce z rohu vyrovnali. Tlačili se za výhrou, ale zkušený soupeř jim už další gól nedovolil.

FK Králův Dvůr - Hostomice 1 : 0

Utkání, kdy měli kluci snad nejvíce šancí za celou sezónu. Bohužel se jim podařilo proměnit jen jednu jedinou a soupeř dokonce dvakrát z rychlého brejku hrozil vyrovnáním.

FK Králův Dvůr - FK Hořovicko 0 : 0

Na začátek je potřeba říci, že to bylo asi nejhezčí utkání letos. Soupeř z druhé skupiny, kde v podstatě neztratil za celý rok body, hraje velmi strojově a secvičeně. Kluci proti tomu nastoupili s agresivní hrou a napadáním a třikrát se dokázali dostat do gólových šancí. Nic z toho však nebylo. Soupeř, který se snažil kombinovat až do branky našeho brankáře ani jednou neohrozil, protože buď akci překombinoval nebo střelu blokovali hráči. Zápas skončil asi spravedlivou remízou. Jak zápas viděli soupeři si přečtěte zde.

FK Králův Dvůr - Olympie Zdice 5 : 0

Poslední zápas na turnaji kluci hráli s dalším neznámým soupeřem, ale podařilo se jim ho přehrát. Vytknout jim můžeme snad jedině trochu volnější tempo.

Poř. Tým Body
1. FK Hořovicko 13
2. FK Králův Dvůr 11
3. ČL-U Beroun 9
4. SK Chyňava 7
5. Hostomice 1
6. Olympie Zdice 1

 

Přeborníkem okresu je tedy Hořovicko, které příští týden hraje krajské finále. V turnaji ztratili pouze remízou s našimi kluky a dostali jediný gól. Stejně jako naši kluci, kteří soupeřům za celý turnaj dovolili jen dva nezakončené brejky a gól z rohu. Kluky čeká příští rok poslední sezóna ve starší přípravce a tento skvělý výsledek jim nasadil laťku hodně vysoko.

Zpět